Hibabejelentés

MÉRŐN TÚLI SZOLGÁLTATÁSOK

Hálózati megoldások

közvilágítás megoldások

E-töltő megoldások

Naperőmű rendszerek

 

Energia biztonság az ön vállalkozásában

Minden vállalkozás sikere nagyban függ az állandó, minőségi és biztonságos villamosenergia-ellátástól. Önnek lehetősége van választani szolgáltatásaink közül, ezáltal minden esetben személyre szabott ajánlatot adunk ügyfeleinknek.

Ügyfelünk saját tulajdonú erősáramú hálózatának üzemeltetése személyre szabott igények szerint

Komplexitásunk és rugalmasságunk garantálja, hogy ön kifejezetten csak a vállalkozása számára fontos szolgáltatásokat vegye igénybe a hálózat-fenntartás területeit lefedő portfóliónkból, a rendelkezésre állástól a javításokig.

Teljeskörű szolgáltatásunk: - magában foglalja a rendelkezésre állást, készenléti szolgáltatást, hibaelhárítást, felméréseket, ellenőrző méréseket, kapcsolásokat és javításokat is.

Rendelkezésre állás és hibaelhárítás: előzze meg a villamosenergia-kimaradás okozta bevételkiesést! Nagy- és középfeszültségű hálózat, illetve középfeszültségű transzformátorok üzemzavara esetén a szerződött időn belül felvonulunk a helyszínen és azonnal megkezdjük a szükséges lépéseket a villamosenergia-ellátás helyreállításáért.

Üzemeltetés: tudja mindig biztonságban hálózatát és munkatársait! Képzett és tapasztalt szakembereink elvégzik az állapotfelmérést, szükség esetén a felújítást, az ön által választott szolgáltatási csomagnak megfelelő karbantartást és ellenőrző méréseket, feltárják és az ön igényének megfelelően kijavítják a folyamatos ellátást veszélyeztető esetleges hibákat.

Ügyfelünk saját tulajdonú új erősáramú hálózatának kivitelezése, meglévő átépítése

Teljeskörű szolgáltatásunk: Ügyfél tulajdonú erősáramú hálózatok kivitelezése, meglévő átépítése, átalakítása, igény esetén üzemeltetési feladatok teljes körű ellátása.

Ügyfelünk saját tulajdonú középfeszültségű kábelhálózatán mérési feladatok végzése

Kábel diagnosztika: Ügyfél tulajdonú új középfeszültségű kábele(k) üzembe helyezését megelőző, szabvány előírás szerinti diagnosztikai mérések. Meglévő kábelek szigetelésdiagnosztikai vizsgálata.

Kábel hibahely mérés: Ügyfél tulajdonú üzemzavaros középfeszültségű kábel mérés, hibahely meghatározás, igény esetén hibahely feltárás, hibajavítás.

  

Közvilágítás megoldások

  • Vállaljuk a települési önkormányzatok közvilágítási aktív elemeinek (hagyományos lámpatestek és LED világítótestek) üzemeltetését rövid, illetve hosszútávon,
  • Az ünnepi díszvilágításhoz szükséges oszlop csatlakozó dobozok, valamint a díszvilágítási motívumok felszerelését,
  • Települési önkormányzatok önerős finanszírozása esetén vállaljuk továbbá:
    • önkormányzati tulajdonú közvilágítási magánhálózat tervezését, kivitelezését és üzemeltetését,
    • új közvilágítási lámpatestek, világítótestek elosztói üzletszabályzatunk szerinti felszerelését,
    • valamint a meglévő közvilágítás korszerűsítését és tervezését.
  

E-töltő megoldások

Kollégáink segítségével többféle típus közül választhatja ki az ön számára legmegfelelőbb töltőt, legyen az kültéri, beltéri, oszlopos vagy fali kivitelezésű berendezés, melyek technikai feltételrendszerei minden igényt kielégítenek.

Igény esetén elvégezzük a helyszíni felmérést és a kivitelezési, telepítési, üzembe helyezési munkákat is. Üzembe helyezést követően vállaljuk az e- töltő folyamatos karbantartását is.

 

500 kW alatt termelő naperőmű rendszerek

Földre vagy akár tetőre telepített rendszerek felmérését, létesítését és üzemeltetését vállaljuk.

Szántóföldek vagy nagyobb tetőfelületek esetén ajánljuk pl. csarnokok, társasházak, raktárépületek tetejére.

Javasolt minden magas villamos energia fogyasztással rendelkező egység számára, ahol jellemzően a hétvégi munkavégzés is megjelenik