Hibabejelentés

Ügyfélváltozás bejelentés

Ha egy felhasználási helyet új tulajdonosként vagy bérlőként birtokba vesz, erről a változásról tájékoztatnia szükséges az Ön illetékes kereskedőjét vagy az egyetemes szolgáltatóját is 15 napon belül.

A változás átvezetését az egyetemes szolgáltató/kereskedő végzi, ezért bejelentését célszerű közvetlenül náluk megtenni. Abban az esetben, ha Ön nekünk jelzi a változást, azt minden esetben továbbítjuk az egyetemes szolgáltatója felé.

A bejelentést követően a két Társaság között is megtörténik a szükséges adatok egyeztetése, amely alapján megkötjük Önnel az Elosztóhálózat-használati szerződést. Az Hálózathasználati szerződés megkötésével kapcsolatban Önnek nincs külön teendője, azonban amennyiben igényt tart a felhasználó személyében történt változás esetén a villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 273/2007 (X. 19.) Korm. rendelet 2. sz. melléklet 13.2 pontja alapján a mérőhely ellenőrzésre, azt a Hálózathasználati szerződés kézhezvételétől számítva, 15 napon belül jelezze felénk ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, hivatkozva a mérési pont azonosítóra.