Hibabejelentés

Társadalmi szerepvállalás

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A gazdasági élet meghatározó szereplőjeként fontosnak tartjuk, hogy olyan kezdeményezések mellé álljunk, melyek társadalmilag hasznos célokat tűznek ki, és melyekhez hozzáadhatjuk azt a plusz energiát, mely a mi fejlődésünket is meghatározza. Elkötelezett célunk, hogy együtt tegyünk a környezetünkért, a társadalomért, és töltődjünk fel együtt azzal a pozitív energiával, amit ezért cserébe kapunk! Támogatási alapelveink adják meg a keretet ahhoz, hogy mindezt a lehető leghatékonyabban valósíthassuk meg.


Támogatási alapelveink


Partnerség

Proaktív, partneri együttműködések kialakítására törekszünk minden olyan közösséggel, mellyel kapcsolatba kerülünk, és akiknek anyagi vagy tárgyi hozzájárulást nyújtunk. Célunk, hogy ne kívülállóként tekintsenek ránk, hanem olyan szervezetként, mellyel az együttműködés új lehetőségeket teremt számukra. 

Szakmaiság

Bármilyen kezdeményezés mellé állunk, fontosnak tartjuk, hogy valódi eredményeket érhessenek el a helyi közösségek, és ezért olyan szakmai partnerekkel dolgozunk együtt társadalmi felelősségvállalási projektjeink során, akik szakértői munkájukkal garanciát jelentenek a társadalmilag hasznos és fontos cél elérésére.

Értékteremtés

Programjainkkal olyan tudást és értéket kívánunk átadni, melyek megteremtik a lehetőséget arra, hogy hosszú távon előnyhöz jussanak a közösségek és az egyének egyaránt. Kihívásokkal a jól működő, stabil közösségek, szervezetek is szembesülnek időről időre, a fejlődéshez pedig elengedhetetlen, hogy olyan eszköztárral rendelkezzenek, melynek birtokában magabiztosan reagálhatnak a környezetükben beálló változásokra.

Aktív részvétel

Fontosnak tartjuk és támogatjuk, hogy munkatársaink csatlakozzanak egy-egy olyan kezdeményezéshez, melyet a szívügyüknek tekintenek, és szabad energiájukkal, szakértelmükkel tevékenyen építhessék, támogathassák az általuk választott közösséget.