Hibabejelentés

Minőségirányítás

Minőségirányítás

Az OPUS TITÁSZ Zrt. több évtizedes múltra visszatekintő, megbízható, stabil, innovatív vállalat.

Legfőbb feladatunk a működési területünk zavartalan villamos energia ellátásának biztosítása, az általunk üzemeltetett villamos energiahálózat fejlesztése, karbantartása, a regionális ügyfélkapcsolatok ápolása, valamint a mérési feladatok, a mérőberendezések leolvasása és a mérőhelyi ellenőrzések elvégzése.

Az OPUS TITÁSZ Zrt.  célja, hogy a hazai energiaszektor meghatározó szereplőjévé váljon.

Társaságunk számára kiemelten fontos a magas színvonalú szolgáltatás biztosítása, ügyfeleink elégedettsége. A legjobb ügyfélélmény érdekében ügyfeleinket az első helyre helyezzük, számukra kimagasló szolgáltatásokat biztosítunk, miközben a természet értékeit és a munkatársaink életét, testi- és szellemi épségét is védjük.

A TITÁSZ Rt-t, mint jogelődöt, a 1991. december 31-én alapították, melyben a Bayernwerk Hungária Zrt. 1995-től kisebbségi tulajdont szerzett. Ezt követően az E.ON Hungária Energetika Zrt.. 2004-ben tett vételi ajánlatot a TITÁSZ Rt-re. A vételi tranzakciót követően Társaságunk E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Zrt., majd pedig E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt . néven folytatta működését. Az OPUS GLOBAL Nyrt. 2019. októberében jelentette be vételi szándékát az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. 100 százalékos tulajdonrészének megvásárlására.

Vállalatunk életében a minőség iránti elkötelezettség mindig kiemelten fontos volt, ennek eredményeként 2004-ben az ISO 9001-es minőségirányítási és az ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszerek bevezetésére került sor.  Ezzel párhuzamosan fokozódott a belső igény, hogy munkatársaink számára minél biztonságosabb munkahelyi környezetet teremtsünk és tartsunk fent. Így 2008-ban bevezetésre került az OHSAS 18001 szerinti munkahelyi egészség és biztonság irányítás rendszere, mely napjainkban kielégíti az ISO 45001 követelményeit. A hatékony energiagazdálkodás érdekében 2016-ban vettük alkalmazásba az ISO 50001 Energiagazdálkodási irányítási rendszerekre vonatkozó rendszerszabványt. Az irányítási rendszereinkre vonatkozó megfelelőséget független tanúsító igazolta.

ISO_14001_tanusitvany.pdf

ISO_45001_tanusitvany.pdf

ISO_50001_tanusitvany.pdf

ISO_9001_tanusitvany.pdf
 

E megfelelőségi kört egészíti ki a számlázás informatikai rendszerének és a hozzá kapcsolódó alrendszerek zártságáról szóló tanúsítvány:

Szamlazasi_rendszer_zartsagi_tanusitvany.pdf


A rendszertanúsító mellett tevékenységünket hatóságok is felügyelik, így pl. a működési engedélyünket kibocsátó Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

Társaságunk menedzsmentje az Integrált Irányítási Rendszer politikáján keresztül fejezi ki elkötelezettségét és középtávú elképzelését az integrált irányítási rendszerrel kapcsolatban.

Az OPUS TITÁSZ Zrt. az Integrált Irányítási Rendszer keretén belül keresi a folyamatos fejlődés, fejlesztés rendszerszintű és egyedi lehetőségeit, melyben cél a Lean és az agilis módszertanok integrálása a működésbe.”